Organisatie LaboNed Producten LaboNed Reactie Zoeken
 
 

 


Tafelsystemen

Overzicht systemen

Basisgegevens

De onderlinge verbinding van de diverse jukken wordt gerealiseerd door een geëxtrudeerd aluminium profiel in ergonomische vorm. Alle stalen en aluminium onderdelen worden geepoxeerd met een minimale laagdikte van 80u.
Standaard kleur: RAL 5010 (enzain-blauw). Andere kleuren op aanvraag.

  • Stahoogte is 920 mm uit vloer
  • Zithoogte is 770 mm uit vloer

Afwijkende hoogten voor bijvoorbeeld beeldschermtafels of microscooptafels zijn op aanvraag mogelijk. Werkbladen en appendages zijn optioneel in te vullen.Wanduitvoering C-juk (systeem A)

Standaard C-jukken met geëxtrudeerd aluminium regels of stalen gezette regels.


 

Wanduitvoering T-juk (systeem B)

Wandsysteem met T-juk en geëxtrudeerd aluminium of stalen gezette regels. Door het ontbreken van een pootslof is de vloer onder de tafel eenvoudig te reinigen.

 
 

Eilanduitvoering (systeem C)

Eilandsysteem met K-juk en geëxtrudeerd aluminium of stalen gezette regels. Door het ontbre- ken van een pootslof is de vloer onder de tafel eenvoudig te reinigen.

 
 

Verrijdbare tafels (systeem D)

Verrijdbare tafels uitgevoerd met een 4-poots onderstel van geheel gesloten kokerprofiel. Aan de voorzijde voorzien van twee stuks geremde zwenkwielen, aan achterzijde twee zwenkwielen met vastzet-inrichting.

 
 

Tafels met een hoogteverstelling (systeem E)

De tafels zijn in hoogte verstelbaar van sta- naar zithoogte.

Verder uitgevoerd als systeem A.

 
 

Weegtafels (systeem F)

Uitgevoerd met verzwaard stalen frame, voorzien van stelvoeten. Werkblad hardsteen, 80 mm dik. Werkblad ligt op vier stuks airlocks. (trillingsdempers)

 
 

Weegtafels (systeem G)

Uitgevoerd met betonnen onderstel, geintegreerd in een lab-tafel. Betonnen onderstel waterpas gesteld op de vloer met loodplaatsjes. Werkblad hardsteen, 80 mm dik, ligt op vier stuks airlocks.

 
 

Service-box systeem (systeem H)

In de service-box zijn alle voorzieningen opgenomen. De tafels worden tegen de box geplaatst. Eilandopstelling bestaat uit een bredere service-box met tweezijdig geplaatste tafels. De tafels zijn eenvoudig wegneembaar en door het ontbreken van pootsloffen is de vloer onder de tafels eenvoudig reinigbaar.

 
 

Plintmeubilair (systeem P)

Op aanvraag.